Betterwird

Impressie

Aan de westzijde van Dokkum wordt dit project gebouwd aan de Hendoweg, nabij de Dokkumer Ee. Voor ondernemers een mooie kans om hun opslag of diensten uit te breiden. De bedrijfsruimtes variëren van 50m2 tot 180m2 oppervlakte en bieden diverse uitbreidingsopties. 

In de zeer nabije omgeving zijn diverse lokaal bekende ondernemingen gevestigd, zoals DSL reclame, Probo en BMN bouwmaterialen. Dit levendige industriegebied is de ideale uitvalsbasis voor ondernemers.

Aan de Hendoweg in Dokkum worden 40 bedrijfsunits gebouwd in samenwerking met Bouwbedrijf Kooistra en Regiomakelaardij. De hoogwaardige en moderne bedrijfsruimtes variëren van 50m2 tot maar liefst 180m2. Binnen dit project is voldoende ruimte om te schuiven met maatvoering, bij specifieke wensen kunt u dit aangeven. 

De bedrijfsunits hebben via de Rondweg noord-west en Lauwersseewei een goede ontsluiting op de Centrale As, ideaal voor bevoorrading of om snel de doorgaande weg op te zijn. 

Voor de uitstraling van de bedrijfsruimtes is gekozen voor lichte kleuren om zo goed mogelijk op te gaan in het landschap. Vanzelfsprekend is er gekozen voor onderhoudsarme materialen: kunststof, staal en sandwichpanelen. Bovendien zijn de raampartijen van HR++ beglazing.

Verkoopprijzen al vanaf € 56.950,- v.o.n.